mobile website design software download

Harp

Alleen al van het kijken naar zo’n grote, sierlijke harp kun je onder de indruk zijn. Wat moet het geweldig zijn om die mooie klanken zelf uit dat wonderlijke instrument tevoorschijn te toveren!

Harples

Renske de Leuw

PROEFLES of meer INFORMATIE

Neem contact op met Renske:
renske@biltsemuziekkamer.nl
of: (06) 15 42 45 77

Renske geeft les op woensdagAl in de prehistorie gebruikten mensen hun jachtboog als muziekinstrument; zo oud is de harp al. Omdat het instrument al zo lang bestaat, kun je er heel veel soorten muziek op maken. Keltische- en klassieke muziek, maar ook swingende Zuid-Amerikaanse muziek en pop en jazz. Onder de indruk van zo’n enorm instrument? Dat is helemaal niet nodig: Als je start met harp spelen begin je meestal met een kleine, hakenharp. Tijdens het spelen tokkel je met je vingers op de snaren van de harp. 

Omdat de harp van zichzelf al zo prachtig klinkt kun je al snel iets moois laten horen. Een harpist kan alleen spelen, in een ensemble zitten of andere instrumenten begeleiden. Tijdens de lessen wordt er ook aandacht besteed aan samenspel, met de mogelijkheid deel te nemen aan het jaarlijkse harpweekend in Brabant.

Als je geïnteresseerd bent: je bent van harte welkom om op woensdag eens langs te komen en een kijkje te nemen bij een van de lessen!